KWALITARIA WALK-INN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 540 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Walk-Inn. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 20:37 Eten was nog lekker warm. Het werd iets later bezorgd, maar we zijn keurig even gebeld dat het wat later werd. Heerlijk gegeten!
8 feb 2024 om 20:46 Patat was koud, kipburgers waren koud. Zou 26 minuten duren, was veel langer. Helaas niet wat we gewend waren.
7 feb 2024 om 22:03 Te veel saus op de burger waardoor alles eruit schuift en de saus echt overheerst.
4 feb 2024 om 12:47 Koude slappe taaie patat. Echt niet wat we gewend zijn. Bezorging duurde ook langer Dan aangeven tijd.
28 jan 2024 om 20:13 Top
22 jan 2024 om 19:25 Patat erg donker gebakken rest was prima
22 jan 2024 om 8:07 Heerlijke patat en ze weten hoe je kip moet bakken. Alles keurig op tijd en warm bezorgd.
14 jan 2024 om 14:57 Bestelling afgeleverd op ander adres. Kan gebeuren. Op de vraag wanneer ik mijn bestelling dan kreeg, werd geantwoord: zodra de bezorger terug is gaan we aan de slag. Tip: begin met bereiden zodra je weet dat het fout is gegaan + niet zo zuchten ;-)
13 jan 2024 om 10:29 De smaak van de patat en salade was goed. In de patat wel heel veel harde en scherpe patatjes. Heeft lang in de bak liggen wachten. Alleen als je zonder zout besteld, dan heb je goede, pas gebakken patat. Geen plastic,wel er voor betalen.
6 dec 2023 om 20:00 Heerlijk eten en snel bezorgd! Echte aanrader! (Kwalitaria kunnen ze zich echt wel noemen)