KWALITARIA WALK-INN

KWALITARIA WALK-INN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Walk-Inn. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 23:57 Patat stoofvlees viel ontzettend tegen. Waterig en weinig vlees. De rest van de bestelling was redelijk. Jammer het was altijd zo goed. Normaal plaats ik nooit een beoordeling, maar na twee keer slecht/matig eten wil ik toch een opmerking plaatsen.
28 apr 2022 om 9:21 Slecht . Er werd verkeerd eten bij mij bezorgd om dat de bonnen waren om gedraaid en het kwam veel te laat en naar een telefoontje van mijn kant moest ik nog langer wachten op het juiste eten al met een half uur tot drie kwartier l Te laat
20 apr 2022 om 20:16 Patat was droog en niet lekker.
10 apr 2022 om 20:10 Eten was helaas zo goed als koud en ik denk dat het frituurvet aan vervanging toe is.
6 apr 2022 om 19:51 Halve portie saus (kleinste) bij een friet shoarma, waar je 1/3 nog niet eens mee kan eten. Vorige keer grote patat pindasaus ipv grote patat joppie. Terwijl ik pinda allergie heb. Laatste 4 bestellingen steeds verkeerd/vergeten. AL MET AL RUK!
1 apr 2022 om 21:45 Alle bestelde eten was goed
1 apr 2022 om 21:30 Alleen jammer van de kalfskroket daar was niet veel van over geplet
18 mrt 2022 om 3:16 Veel harde stukjes friet. Bestelling werd wel supersnel bezorgd en was goed van temperatuur
13 mrt 2022 om 22:02 goed eten en vriendelijke bezorger
6 mrt 2022 om 19:44 2de keer nu besteld omdat de vorige keer zo ontzettend lekker was, helaas dit keer teleurstellend. Zelfde bestelling maar totaal anders, en dan heb ik het over de ingrediƫnten die er de vorige keer wel op zaten. Jammer hadden ons er zo op verheugd.
27 feb 2022 om 19:52 Prima en lekker eten, bezorgd door een vrolijke bezorger, wat momenteel best een uitzondering is. De bijbestelde saus was weinig. Wel erg jammer dat er over de sla een (vond ik een vieze) dressing wordt gedaan, meldt dat even in de omschrijving aub
25 feb 2022 om 9:26 Heerlijk gegeten, bezorgmoment precies zoals gewenst.